Ansatte

Rune Moen,Daglig leder. Best på mobil/nettbrett/PC/Lodding, men en racer på service av mye annet i tillegg. Har over 10.000 reparerte produkter på samvittigheten de siste 5årene.
Asbjørn Johansen, Servicetekniker. Fagmann innen TV/Radio. 35års erfaring innen faget. Dyktig, feilsøker og reparerer på komponentnivå.

reelektro.no er butikken for alle som ønsker å tenke på miljøet. Hos oss finner du et stort utvalg av brukt elektronikk til hjemmet. Du finner alt fra brukte stasjonære pc-er, datautstyr, laptop, mobiler , kjøkkenutstyr, TV, lydprodukter og smarte produkter. Det meste som selges hos oss i butikk er basert på gjenbruk.

Teknologi kan gjøre fantastiske ting. Men trenger man å kjøpe alt nytt hele tiden? Hva med å minske forbruket ved å heller kjøpe noe som er litt brukt? Er du på jakt etter ny PC , men ikke helt sikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å velge produktet som passer for deg. 

Vi er her for deg som elsker gjenbruk. Vi kan tilby salg av brukt elektronikk, og vi tilbyr reparasjon av den elektronikken du allerede har i dag.
Reparasjon av elektronikk er noe mange tenker at kan bli for dyrt i forhold til produktets verdi. De aller fleste elektroniske produkter koster ikke all verden å reparere, og ved å reparere det du allerede eier i dag så sparer du miljøet.
Når du velger å handle eller reparere hos oss, får du mer for pengene og du bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Om du ikke ønsker å reparere produktet ditt så lever det gjerne til Kretsløpsparken til Sirukula. 

Vi tilbyr reparasjoner på:

  • Mobiler (Samsung/Huawei)
  • Nettbrett
  • Macbook / PC-er
  • HIFI-Utstyr
  • Spillkonsoller
  • Og mye mer

Vi tilbyr også tjenester innen lodding.

Registrer service her. Vi gir deg en tilbakemelding med prisoverslag.

Rask levering

Alle varene du kjøper hos oss på nett, sendes fra vårt lager på Hamar. Pakken din blir levert på kun 1-3 dager om den er på lager.
Du kan også komme innom butikken vår for å handle over disk.

Åpningstider:

man – tor : 10:00 – 17:00
fre: 10:00 – 16:00
lør: 10:00 – 15:00