Reelektro AS
Holmefaret 16
2320 FURNES
Orgnummer: 914457343
Telefon: 91114454
Epost: kundeservice@reelektro.no

Åpningstider:

Man – Tor : 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: Stengt

Ansatte

Rune Moen, Daglig leder. - Sjefen med loddebolten i en hånd, multimeteret i den andre og lærelyst i hjertet. Med over 10 000 reparerte produkter de siste 5 årene, er han ikke bare daglig leder, men også en mann med litt kunnskap om mye.. Jobber alt for mye, men elsker å skape noe nytt. Ser seg selv som læregutt selv i en alder av litt over 40.
Asbjørn Johansen, Servicetekniker. - Med 35 års erfaring er Asbjørn selve guru innen TV/Radio-faget. Han er ikke bare dyktig i feilsøking og reparasjon på komponentnivå, men har også blitt utnevnt som mentor av den stolte læregutten på bildet til venstre. En ekte mester i sitt felt!
Aksel Løvlien, butikkmedarbeider. - Mesteren av orden på verkstedet og harmonier i studioet. Med en blendende kombinasjon av struktur og kreativitet, leverer han ekspertise på jobben og musikalsk magi på fritiden. Strukturert på dagtid, kreativ på kveldstid!
Elin Aasbakk, butikkmedarbeider. Butikkens smilende ansikt, kvikk og kundevennlig. Når hun ikke holder orden i butikken, er hun i sitt element som gamer og musikkentusiast.
Reelektro selger brukte elektronikk-produkter til hjemmet og utfører service på de fleste elektroniske produkter.

Foto: Hermann Køhn Sæther

Norge kaster mest elektronikk i verden. Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig forbruk. Alle våre varer er gjennomgått og kvalitetssikret, slik at du kan gjøre gode og trygge bruktkjøp.

I butikken finner du alt fra gamingutstyr, datautstyr, PC og mobiler, kjøkkenutstyr, lamper, TV, og lydprodukter.

Service og reparasjon av elektronikk

Våre fagfolk har mange års erfaring med håndtering og reparasjon av alle typer produkter. Hos oss er det trygt å reparere elektronikk. De aller fleste elektroniske produkter koster ikke all verden å reparere, og ved å reparere det du allerede eier i dag så sparer du miljøet.

Foto: Hermann Køhn Sæther

Reelektr’s serviceelektronikere utfører service på en rekke elektroniske produkter, som:

 • Forsterkere/radio
 • Platespillere
 • LP/CD/DVD-spillere
 • Iphone/Samsung/Huawei og andre smarttelefoner
 • Macbook og PC/bærbar pc
 • Lamper

Reparasjon av mobiler, Ipad og pc 

Vi utfører reparasjoner på smartelefoner og nettbrett, som Iphone, Ipad, Samsung og de fleste andre merker. Vi foretar både skjermbytte og batteribytte. Vi utfører også reparasjoner på Macbook, bærbare pc’er og stasjonære pc’er.

Service og reparasjon av hifi-produkter

Vi er også spesialister på service av alle typer hi-fi utstyr og loddetjenester. Som for eksempel forsterkere, lp-spillere, cd-spillere, båndopptagere og høyttalere. Vi har kvalitetsreservedeler og avansert utstyr til å utføre nøyaktige reparasjoner.

Brukte elektroniske produkter

I vår butikk finner du alle typer elektriske produkter til hjemmet, som for eksempel:

 • TV’er og pc-skjermer
 • Spillkonsoller
 • Macbook og bærbare pc’er
 • Kjøkkenmaskiner og lamper
 • Kameraer
 • Cd/LP-spillere og kassettspillere

Foto: Lise Skjæraasen, Borja Lopez Diaz og Re:elektro

Stereo, cd-spillere og LP-spillere

Vi selger alt du trenger innen hi-fi og stereo. Vi har et bredt utvalg av forsterkere, cd-spillere, kassettspillere, lp-spillere og høyttalere. Her får du alt fra enkle kassettspillere til gamle retro kvalitetsforsterkere fra Tandberg. Alle våre forsterkere og stereo-produkter er gjennomgått og testet.

Spillkonsoller, pc og macbook 

Er du ute etter en retro-spillopplevelse bør du ta turen innom oss. Vi har spillkonsoller fra mange ulike tiår. Vi tar blant annet inn Attari, Super Nintendo, Nintendo 64 og Playstation 2. Utvalget vil variere.
Du finner også mye av konsoller og spill i vår nettbutikk.

Vi har også brukte Macbook og laptop pc’er, som er klargjort og testet for nye brukere.

TV’er, lamper og kjøkkenutstyr

Vi har elektroniske produkter i de fleste kategorier. Vi har blant annet et bredt utvalg av pent brukte kjøkkenmaskiner, som vannkokere, kaffetraktere og foodprosessorer.

Trenger du en rimelig TV, har vi flatskjermer i mange størrelser. Vi har også et godt utvalg av lamper, som leselamper, spotlights og utelamper.

Foto: Borja Lopez Diaz

Brukte Playstation-spill, LP-plater og dvd-filmer 

Vi har en stor salgsvegg med vinyl, dvd-filmer, blue-ray-filmer, Playstation-spill, cd’er og kassetter. I tillegg har vi et godt utvalg av tegneserier.

Playstation- og Nintendo-spill

Vi har et stort utvalg av brukte spill til Playstation, Nintendo og X-box. Vi har både spill til nyere konsoller, som Playstation 4, og til eldre varianter, som Playstation 1, 2 og 3 og Nintendo Wii.

Vi har også spill til retro-klassikere som Super-Nintendo og Nintendo 64.

LP-plater, cd’er og kassetter

Det kommer stadig inn nye bunker med LP-plater til vårt mottak. Bla deg igjennom våre hyller og se etter vinyl-skatter.

Vi har også et stort utvalg av cd’er og kassetter i forskjellige sjangre, som selges til en god pris.

Foto:  Borja Lopez Diaz og Re:elektro

Dvd- og Blueray-filmer

Vi har hundrevis av filmer og tv-serier, både i dvd- og blueray-kvalitet. Her finner du alle typer filmer og sjangre. Skrekklassikere som den Norske Fritt vilt-serien, actionfilmer som Fast and furious, gamle komedier som American pie og Sex and the city, og kunstfilmer fra kjente regissører som Pedro Almodovar.

Vi har også et bredt utvalg av barnefilmer og animasjonsfilmer. 

Når du velger å handle eller å få noe reparert hos oss får du mer for pengene og du bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Registrer service her, eller send en forespørsel til kundeservice@reelektro.no

Rask levering

Alle varene du kjøper hos oss på nett, sendes fra vårt lager på Hamar. Pakken din blir levert på kun 1-3 dager om den er på lager.
Du kan også komme innom butikken vår for å handle over disk.